diumenge, 5 de març del 2017

L'exposició Objectes Significants a Fineart, moment d'agraïments!

Exposició Objectes Significants a Fineart 2017
Catàleg Fineart 2017
Quan l'any passat vàrem acabar la part del projecte Objectes Significants i una vegada exposat a Sabadell, vaig pensar que el millor que podria passar al projecte seria exposar-ho al Fineart d'Igualada .
A vegades els somnis es fan realitat...
Volíem fer un petit projecte de retrat, unes poques imatges. Es van convertir en 64.
I més que les imatges han estat 64 experiències inoblidables.
Volíem fer-ne difusió i ara l'exposem al Fineart!

Hem tornat a Igualada a visitar les exposicions que encara no havíem vist.
Em vaig quedar sorprès de la quantitat de persones que l'havien vist i que a més s'interessaven per les petites històries que hi expliquem.

I crec que ara és moment de recordar i agrair, ja que Objectes Significants, no hauria estat possible sense la col·laboració i implicació  de moltíssimes persones, d'entrada de tots els participants!, però també dels responsables d'Allegra i dels complex de Sabadell (Sant Oleguer, Parc Central i Alexandra), que hi varen creure i varen implicar-se en la difusió i selecció dels participants, i varen fer possible tirar-lo endavant. 
El nostre agraïment també a tothom que va fer possible l'exposició al Casal Pere Quart (companys del grup de fotografia de la UES i diferents  departaments de l'Ajuntament de Sabadell) amb la participació de la major part dels participants i les seves famílies.

Gràcies també al Ramón Muntané i al comissariat de Fineart per creure-hi i permetre mostrar-la a tants i tants visitants i  també gràcies per l'excel·lent catàleg.  

Només desitjo haver transmès una mica  de les emocions que nosaltres vàrem poder percebre en cada sessió fotogràfica!