dilluns, 9 de maig del 2016

Visita comentada i cloenda exposició Objectes Significants

Com a cloenda vàrem fer una visita comentada a l'exposició Objectes Significants, que ha estat des del 22 d'abril al Casal Pere Quart.
Participants, amics, coneguts i familiars ens varen acompanyar i vàrem poder comentar aspectes que no són evidents en la mostra, tan relatius al procés de realització com a la relació que es va establir amb els participants.
Sense dubte, si hi ha una paraula que molta gent ens ha dit, en referència a la mostra és la d'emocions.
Això, ens fa estar satisfets, doncs si alguna cosa preteníem en fer els retrats, és reflectir les emocions en les imatges.
D'alguna manera però, les històries de vida que s'hi expliquen, han passat per sobre de les imatges.
Les històries les posen en context, però en bona part de les fotografies, crec que podem copsar aquestes emocions.


Podem concloure, que el projecte fins ara ha estat molt enriquidor per a nosaltres i el fet de poder-ho compartir en l'exposició, ens ha reforçat aquestes bones sensacions.

Només recordar i agraïr a tots els que han fet possible tot plegat: 

-l'Ajuntament de Sabadell (tots els departaments que hi han participat), Vimusa i els complex de Sant Oleguer, Parc Central i Alexandra i Allegra Vitamagna, perque ens han obert les portes a poder portar a terme el projecte.
-Tots els que voluntàriament i generosa han accpetat obrir-se  davant nostre i compartir aquests moments especials de la seva vida.
-Als que ens han permés conectar amb els participants i fer tota la tasca oculta i feixuga 
-A tots els companys del grup de foto-vídeo de la UES, que ens han recolzat i donat suport en tot moment i que han fet possible que l'expo  hagi estat un èxit.

Finalment, el projecte segueix endavant en una nova etapa, amb aquells ciutadans de Sabadell que vulguin compartir algun objecte amb nosaltres!.