dimecres, 27 d’abril del 2016

Ahir varem inaugurar l'exposició amb la presència de la majoria de participants així com totes les persones que s'han implicat en el projecte. 
Va ser un acte multitudinari, ple d'emocions i records i que va permetre novament posar en valor totes les persones que tant generosament han volgut compartir amb nosaltres un bocí d'un moment vital mitjançant la rememoració que ens porta un objecte.
Vull mostrar el nostre agraïment als companys del grup de fotografia de la UES i especialment a la Mecè, que van fer possibe que tothom estigues acollit i se sentís important.
Agraïr a tots els participants, als equips d'Allegra-Vitamagna,dels Complex Sant Oleguer, Parc Central i Alexandra, la seva presència i el seu suport imprescindible, sense vosaltres no hauria estat possible.
Agraïr també a tots els departaments de l'ajuntament de Sabadell que han colaborat activament apoder a terme l'exposició.
També agraïr la presencia del president de la UES i de la Regidora de Promocio de la ciutat que va fer la clausura del'acte.
Fotografies de Joan AmigóRaül Carmona i Francesc Montfort Badiella